Voordelen van zonnelampjes

Voordelen zonnelampjes
News

Zonnelampjes zijn lampen die op zonne-energie werken en dus een eigen, individuele energietoevoer hebben. Hierdoor zijn ze niet afhankelijk van een elektriciteitsnetwerk, waardoor ze heel gemakkelijk aan te sluiten zijn. Het is immers niet nodig om stroomkabels door de tuin te leggen en er is eveneens geen elektrische kennis nodig om dat allemaal goed aan te sluiten.

Toch is dat niet het enige voordeel dat aan de zonnelampjes kleeft. We zullen hieronder kort enkele andere voordelen benoemen.

Levensduur wordt steeds beterElectrical Equipment On House Plans

De levensduur van lampjes op zonne-energie was tot voor kort ronduit dramatisch te noemen. De lampen gingen met veel geluk een of twee jaar mee, maar dat was het dan ook wel. Tegenwoordig zit de levensduur flink in de lift en gaan de lampen al snel langer dan twee jaar mee. Wel geldt dat u hier wat geluk mee moet hebben, de kwaliteit van diverse lampen kan sterk verschillen.

Lichtopbrengst wordt hoger dankzij LED

Dankzij de opkomst van de LED verlichting wordt de lichtopbrengst van de lampjes op zonne-energie ook steeds beter. Tegenwoordig is de lichtopbrengst al bijna vergelijkbaar met de opbrengst van 12 Volt lampjes. Hierdoor kunnen lampen op zonne-energie een goed alternatief vormen voor vaste tuinlampen die op 12 Volt werken. Wilt u zich laten informeren over het gebruik van zonnelampjes? Neem dan contact op met de elektricien Leiden via: 071-2040320.

Waarom kiest u voor ons?

Groepen uitbreiding
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button