Elektricien Voorhout – De Ruyter Elektra is uw specialist

  • Specialist van alle elektra
  • Veilig en vakkundig
  • Van meterkast tot aansluitingen
  • 24-uurs storingsdienst

Bel uw elektricien in Voorhout op om direct geholpen te worden!

Dienstverlening

  • Groepen uitbreiding
  • Elektra aanleggen
  • Meterkasten
  • Stroomstoringen en kortsluiting

Een elektricien uit Voorhout en omgeving nodig? Bel ons!

Bent u op zoek naar de hulp van een elektricien uit Voorhout en omgeving? Ons elektricienbedrijf staat voor u klaar om hulp te bieden! Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende elektraklussen in en rondom woningen. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe elektriciteitskabels, het aansluiten van een nieuwe groep in de meterkast, het onderhouden van de elektra in huis, enzovoorts. Het is sterk aan te raden om uw elektra eens per twee jaar te laten onderhouden, om de kans op een stroomstoring of kortsluiting zo klein mogelijk te maken. U moet er immers niet aan denken, dat u een avond zonder stroom komt te zitten!

Nieuwe aansluitpunten voor uw verlichting aansluiten

Wilt u meer licht in bepaalde ruimtes van uw woning, of staat u op het punt om te beginnen met een nieuw-, aan- of verbouw? Onze elektriciens uit Voorhout en omgeving komen graag bij u langs om hulp te bieden. Wij kunnen nieuwe stopcontacten of lichtaansluitpunten voor u plaatsen, afhankelijk van het type verlichting wat u wilt gaan gebruiken. Ook kunnen we uw plannen toetsen op de haalbaarheid ervan. Het komt namelijk regelmatig voor dat plannen van woningbezitters achteraf niet haalbaar bleken te zijn. Het is zonde als u dit pas tijdens de uitvoering van de werkzaamheden merkt.

Een stroomstoring in huis oplossen

Een stroomstoring vormt voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen, naast bijvoorbeeld een lekkage of een verstopping. Enerzijds omdat een stroomstoring vaak erg lastig zelf te verhelpen is, anderzijds doordat u bij een stroomstoring niet langer gebruik kunt maken van elektrische apparatuur. Onze elektriciens uit Voorhout en omgeving staan dagelijks voor u klaar om hulp te bieden bij het oplossen van een stroomstoring. De ervaring die wij hebben opgebouwd maakt het achterhalen en oplossen van stroomstoringen erg eenvoudig.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een elektricien bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. storingen, groepenkast uitbreiden en kortsluiting. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

De Ruyter Elektra Logo
Menu
Call Now Button