Contact

Woont u in Leiden of omgeving en heeft u hulp nodig bij alles die draait rond elektriciteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We kunnen u helpen met het allerlei verschillende zaken: van uw elektriciteit, het plaatsen van verdeelkasten of u direct helpen met problemen van kortsluiting.

We hebben namelijk een storingsdienst waarmee we elke stroomuitval meteen kunnen detecteren en verhelpen. Aarzel niet om ons te contacteren door ons te bellen op het nummer  071-2040320 of stuur voor minder dringende zaken een mail naar *mailadres*.

Wist u dat wij 24/7 beschikbaar zijn?  Zo kunnen we u gemakkelijk en snel helpen bij elk noodgeval. Wanneer het minder dringend is, kunnen we een afspraak maken en komen we bij u langs met een vrijblijvende prijsaanvraag en lossen wij het snel op.

Omdat we u zo goed mogelijk willen helpen, is ons werkgebied Leiden maar ook Leiderdorp, Voorschoten, Sassenheim, Voorhout en omgeving. Zo zijn ver weg maar toch altijd dichtbij indien er een noodgeval is.

Waarom u zou moeten kiezen voor Elektricien Leiden?

  • We helpen u altijd op een professionele manier uw vragen te beantwoorden.
  • Als u van plan bent om elektra aan te leggen, is er bij ons de mogelijkheid voor een vrijblijvend adviesgesprek en prijsopgave
  • We garanderen u een 24/7 service. Zo is uw kortsluiting of stroomstoring direct opgelost
  • We voeren controle en onderhoud uit van uw groepenkast en maken dat het in orde is
  • Heeft u geen idee hoeveel capaciteit u nodig heeft, wij berekenen het graag voor u uit
  • Een kleine of grote klus, wij doen het allemaal
  • Dé elektricien in de buurt

Heeft u andere vragen? Bekijk dan gerust onze blog! Die staat boordenvol interessante informatie die u kan helpen bij problemen of vragen over elektriciteit!

Wees up-to-date met de handigste tips om eenvoudig elektra in uw huis te onderhouden!

Waarom kiest u voor ons?

Groepen uitbreiding
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Bel direct:

Elektricien Leiden
071-2040320

Beschikbaarheid:

24/7 bereikbaar

Menu
Call Now Button