Over ons

Wij van De Ruyter Elektrotechniek zijn elektriciens die werkzaam zijn in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten Sassenheim, Voorhout en omgeving. Wij zijn een elektricien die gespecialiseerd is in alles wat met elektra te maken heeft.  U komt als klant bij ons op de eerste plaats. Wij vinden een goede service belangrijk. Al onze medewerkers zijn specialisten die vakbekwaam hun werk doen. Daarnaast zorgen wij ook voor een sympathieke en reële prijs voor onze diensten.

Wie zijn wij?

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de juiste kennis vergaard over alles wat met elektra te maken heeft. Zo zorgen wij niet alleen voor een fatsoenlijke afwerking. Wij denken ook graag mee en proberen u advies te geven over de juiste oplossing.

Het kan zo zijn dat plotseling het licht uitvalt, wat nu? Wij hebben een 24-uurs storingsdienst in Leiden. Bij een storing of kortsluiting komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Een kortsluiting kan snel tot problemen leiden. In dit soort gevallen hebben wij een team specialisten voor u klaarstaan. Zo kunnen wij uw problemen snel oplossen.

Heeft u een betrouwbare professionele elektricien nodig, die veilig en vakkundig te werk gaat en bovendien ook een specialist is in alle elektra? Dan bent u bij ons op het juiste adres! U kunt contact met ons opnemen via: 071-2040320.

Bel nu onze elektricien

Waarom kiest u voor ons?

Groepen uitbreiding
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een elektricien in de omgeving van Leiden? Neem dan contact op met Elektricien Leiden. Bij ons kunt u terecht voor algemene elektriciens werkzaamheden en voor spoedklussen.

Menu
Call Now Button