Verdeelkast verplaatsen Leiden

Verdeelkasten zijn kasten waarin de elektriciteit verder verdeeld wordt. Vaak lopen er dikke stroomkabels naar de verdeelkast; hier loopt over het algemeen krachtstroom door. Deze kabels voeden de verdeelkast. In de verdeelkast vind je een aantal stoppen die allemaal een eigen groep vertegenwoordigen. Deze groepen vind je ook weer terug aan de buitenzijde, waar stekkers kunnen worden aangesloten om de elektriciteit van de verdeelkast af te tappen. Maar wat als je zo’n verdeelkast wil verplaatsen in Leiden?

Hoe het werkt

Het verplaatsen van een verdeelkast is in beginsel niet heel lastig. De kast is vaak aan de muur of vloer bevestigd, waardoor de verdeelkast eerst los gehaald dient te worden. Wanneer dit is gebeurd kan de verdeelkast zo worden verplaatst, mits uiteraard de kabels lang genoeg zijn om het verplaatsen toe te staan. Mochten de kabels niet lang genoeg zijn, dan zullen er nieuwe kabels getrokken moeten worden. Het verlengen van kabels waar krachtstroom doorheen gaat wordt over het algemeen niet aangeraden.

Mocht je het verplaatsen van de verdeelkast zelf niet zien zitten, dan kun je het altijd nog uitbesteden aan een installateur of een elektricien. Deze draait hier zijn hand niet voor om en helpt je graag uit de brand!

Bel nu onze elektricien

Waarom kiest u voor ons?

Groepen uitbreiding
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een elektricien in de omgeving van Leiden? Neem dan contact op met Elektricien Leiden. Bij ons kunt u terecht voor algemene elektriciens werkzaamheden en voor spoedklussen.

Menu
Call Now Button