24-Uurs storingsdienst Leiden

Het is iets waar u misschien niet altijd bij stil staat. Stel dat u in de midden van de nacht een stroomstoring ervaart? Dit is natuurlijk niet iets waar u op rekent, en zeker niet verwacht. Daarom is het ook zo fijn dat wij gebruik maken van een 24-uurs service. U kunt ons op elk moment van de dag bereiken bij elke stroomstoring of ander elektraprobleem!

24-uurs service inschakelen in Leiden

U staat er natuurlijk nooit op te wachten dat de stoom opeens uitvalt aan het eind van de avond. Misschien kan u het proberen om zelf op te lossen, maar in vele gevallen zal dit niet veel doen en misschien zelfs leiden tot grotere schade. Daarom is het belangrijk dat u altijd een ervaren elektricien inhuurt voor deze klus. Met onze 24-uurs service kan u op elk moment van de dag bellen, zodat u niet zelf aan de slag hoeft!

U kunt onze 24-uurs service onder andere inschakelen voor:

  • Kortsluiting
  • Uitgevallen stroom
  • Spoed onderhoud aan uw elektra
  • Elektrische storingen
  • Overige ongevallen rondom elektriciteit

24-uurs service inschakelen bij een kortsluiting

U heeft het vast wel eens meegemaakt: een kortsluiting bij u thuis. Dit is een gevolg van stroomstoringen die kunnen ontstaan door verschillende redenen. Soms is het duidelijk wat de oorzaak is, maar soms is het lastig op te speuren. Door het inschakelen van onze 24-uurs service kan u er zeker van zijn dat het probleem binnen de kortste keren weer is opgelost, zodat u zich er geen zorgen meer om hoeft te maken.

Uw ervaren elektricien

Bij ons krijgt u te maken met een ervaren elektricien, die klaar staat met een 24-uurs service. Wij staan niet alleen klaar als u een storing heeft, maar voor al uw elektriciensklussen. Denk hierbij aan onderhoud aan uw elektra en hulp bij storingen. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn zeer bekend met allerlei ongevallen. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op en maak een afspraak.

Storingsdienst Leiden

Omdat u onverwachts maar zo een elektronisch probleem thuis kunt hebben die vergevorderde consequenties heeft, is het goed te weten dat er een 24-uurs storingsdienst in Leiden is. Bij een storing aan bijvoorbeeld uw stoppenkast of heeft u kortsluiting dan komen wij graag bij u langs. In dit soort en andere gevallen staat een team specialisten van ons voor u klaar. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Is uw stroom uitgevallen?

Wij zijn er voor u als uw stroom is uitgevallen. Nadat de stroom is uitgevallen is het eerste ding dat u moet doen om te achterhalen of u de enige bent of dat er meerdere huizen in de straat zijn die zonder stroom zijn komen te zitten. Als de lantaarnpalen op straat al niet meer branden of alle buren ook zonder stroom zitten dan is er geen twijfel over mogelijk dat de oorzaak voor de stroomuitval niet in uw huis is terug te vinden. In dit geval rest u niks anders dan te wachten tot het elektriciteitsbedrijf de storing heeft opgelost. Indien dit niet het geval zijn wij er snel bij om uw problemen op te lossen.

Bel nu onze elektricien

Een 24-uurs storingsdienst die met u meedenkt

Storingsdienst Leiden

Bij onze 24-uurs storingsdienst komt de klant altijd op de eerste plaats. Dit betaalt zich niet alleen in service terug, maar ook in een sympathieke en reële prijs voor onze dienstverlenging. U moet hierbij ook denken aan een huis dat nog geen aardlekschakelaar heeft. Het is tegenwoordig verplicht om een aardlekschakelaar in huis te hebben. Dit zorgt voor een verbeterde veiligheid in uw woning. Sterker nog een aardlekschakelaar zorgt ervoor dat u niet onder spanning kunt staan door een defect apparaat. Ook bij een defecte stoppenkast zijn wij van de partij. In gevallen van kortsluiting kunnen wij u ook helpen. Wij zijn altijd snel ter plaatse in de omgeving van Leiden. We voldoen aan alle voorwaarden die een goede elektromonteur nodig heeft.  Hierdoor zijn we bekend in Leiden en omgeving.

Tarieven 24-uurs service

De tarieven die wij hanteren verschillen enorm per klus. Denk hierbij aan verschillen in complexiteit van de klus en de inkoopkosten van de materialen die benodigd zijn voor uw specifieke situatie. Wanneer u een specifiekere indicatie van de kosten wilt hebben kunt u contact met ons opnemen!

Ook voor minder urgente diensten zoals het plaatsen van stopcontacten kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan kindveilige stopcontacten. Wij kunnen stopcontacten ook op een andere hoogte voor u plaatsen. In geval van nood zijn wij de 24-uurs storingsdienst uit Leiden die u zoekt.

Waarom kiest u voor ons?

Groepen uitbreiding
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een elektricien in de omgeving van Leiden? Neem dan contact op met Elektricien Leiden. Bij ons kunt u terecht voor algemene elektriciens werkzaamheden en voor spoedklussen.

Menu
Call Now Button