Zelf een dimmer in huis plaatsen is niet heel lastig

verlichting aanleggen
News

Er kunnen verschillende redenen zijn om voor het gebruik van een dimmer in huis te kiezen. Daarbij kunt u de dimmer in verschillende ruimtes monteren! Gebruik bijvoorbeeld een dimmer in de slaapkamer als u in de ochtend met een prettig gevoel op wilt staan. Of wat te denken van een dimmer in de woonkamer? Zo kunt u de lichtintensiteit in de avonduren wat verminderen, om zo een gezellige sfeer te creëren. In welke ruimte van uw woning wilt u een dimmer plaatsen? Voor het plaatsen van een dimmer heeft u de hulp van een elektricien lang niet altijd nodig. In dit artikel vertellen we u hier meer over!

 

Dimmer op de plek van een schakelaar monteren

De meest eenvoudige manier om een dimmer in huis te monteren, is door deze op de plek van een schakelaar te plaatsen. Op deze manier voorkomt u dat er een nieuw gat in de muur gemaakt moet worden. Evenals dat er geen elektrakabels verlegd hoeven te worden om de dimmer te kunnen gebruiken.

 

Kijk op internet naar een stappenplan voor het aansluiten van een dimmer. Hier wordt stapsgewijs in uitgelegd, hoe u de oude schakelaar verwijdert en vervangt voor een moderne dimmer. U kunt kiezen voor een dimmer in de vorm van een schuifje, of in de vorm van draaiknoppen.

 

Advies over het gebruik van een dimmer in huis

Mogelijk overweegt u om de dimmer toch op een andere plek, waar nog geen schakelaar zit, te monteren. Ook kan het voorkomen dat u binnenkort aan een aanbouw aan uw woning begint, waar u een dimmer wilt laten plaatsen. In zo’n situatie kunnen onze elektriciens u van passend advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft en de manier waarop u dit het beste aan kunt pakken.

Waarom kiest u voor ons?

Groepen uitbreiding
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button