Op deze momenten is het tijd voor het aanleggen van bedrading

News

Er zijn verschillende momenten waarop het tijd is dat er nieuwe bedrading in uw woning wordt aangelegd. Een moment waarop dit bijvoorbeeld noodzakelijk is is wanneer de huidige voorziening van stroom in een gedeelte van de woning niet meer voldoende is. Dit kan voorkomen worden als u in een kamer opeens veel meer elektrische apparaten hebt staan. Het stroomverbruik moet namelijk gelijkmatig over de groepen in de groepenkast verdeeld worden. Wanneer dit niet meer mogelijk is dan heeft u een extra groep nodig en moet u dus ook bedrading aanleggen. Een ander moment waarop het aanleggen van bedrading noodzakelijk is is wanneer u een nieuw aansluitpunt nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld een extra stopcontact in de kamer zijn.

Vanuit de groepenkast voor meer stroomvoorziening

Komt het opeens voor dat regelmatig de stoppen doorslaan in de meterkast? Dan heeft u waarschijnlijk teveel elektrische apparaten op één groep aangesloten. Doordat deze groep overbelast wordt slaan de stoppen eruit. Een oplossing voor dit probleem kan zijn om enkele van de apparaten op een andere groep aan te sluiten. Soms is dit echter niet mogelijk. In dat geval moet u een extra groep in de groepenkast aan laten leggen om te zorgen voor meer stroomvoorziening. De elektrische bedrading moet dan vanuit de groepenkast naar een centraaldoos worden aangelegd in het gedeelte van het huis waar u meer stroomvoorziening nodig heeft.

Elektriciteitsdraden vanuit centraaldoos naar stopcontact

Wanneer u enkel een extra stopcontact nodig hebt om het gemak te vergroten waarmee u over stroom kunt beschikken dan is een extra groep vaak niet nodig. U kunt dan simpelweg een paar elektriciteitsdraden vanuit de centraaldoos aanleggen naar de plek waar u een nieuw stopcontact wilt hebben. Dit proces is vrij gemakkelijk en hoeft u niet perse aan een elektricien uit te besteden. Dit is tenminste wanneer u een beetje handig bent en voldoende verstand hebt van het aansluiten van elektriciteit. Beschikt u niet over deze vaardigheden laat de bedrading dan aanleggen door een elektricien.

Waarom kiest u voor ons?

Groepen uitbreiding
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button