Ook in Leiden: de deskundige elektromonteur

storingsdienstEn wilt u elektra aanleggen of wellicht de bestaande elektra uitbreiden? Dan is het zaak om te kiezen voor een deskundige elektromonteur in Leiden. Ons deskundige personeel is ervaren en op de hoogte van de nieuwste regels en technieken. Dat is van belang voor bijvoorbeeld uw woonverzekering; in geval van brand kan het voorkomen dat een woonverzekering niet uitkeert als de elektriciteit in huis niet volgens de normen is aangelegd en gekeurd.

De elektromonteur bij u in de beurt. Wel zo handig.

Als u inwoner bent van Leiden is het wel zo gemakkelijk om te kiezen voor een elektromonteur uit diezelfde stad. Het is voor de monteur gemakkelijk om even langs te komen voor een vrijblijvend adviesgesprek, eventueel gevolgd door een prijsopgave. In geval van een storing of defect kan de monteur snel bij u zijn om het probleem te verhelpen. Omdat we in ons dagelijks leven zo afhankelijk zijn van elektriciteit is dat van groot belang.

Elektra onderhoud nodig? Kies voor Elektricien Leiden

Op zoek naar iemand voor elektra onderhoud? Dan bent u bij ons op het juiste adres. De elektricien in Leiden helpt u graag met uw elektrawerken reparatie- en onderhoud. Bel ons vandaag nog om een ​​afspraak te plannen!

Wij voeren graag uw elektra onderhoud uit. Zo controleren we op breuken, slijtage en veroudering, tekenen van oververhitting, enzovoorts. Ons team van gekwalificeerde elektrotechnici hebben jarenlange ervaring. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het elektra onderhouden, installeren en oplossen van problemen met elektrische apparatuur. Hierdoor kunnen wij u optimaal helpen met uw elektrawerk.

Het belang van elektra onderhoud

Elektrische componenten behoren tot de meest ingewikkelde en complexe systemen die er bestaan.  Daarom is een goede training vereist om dit op een goede manier te repareren en te onderhouden. Hoewel u ook zelf uw elektra kunt onderhouden, is het beter als het wordt uitgevoerd door iemand die voldoende gekwalificeerd is om de klus te klaren om verdere problemen te voorkomen.

Door ons hectische dagelijkse leven zou routineonderhoud veel van onze tijd in beslag nemen. Daarom lost een zorgvuldige inspectie van elektrisch onderhoud door onze deskundige professionals alle eventuele problemen op.

Drie redenen om uw elektra onderhoud door ons uit te laten voeren

1. Snel en betrouwbaar

Als eerste waarderen we uw tijd, daarom komen we altijd op tijd opdagen. Onze elektrotechnici zijn de beste in de branche, zeer bekwaam en deskundig. Zo leveren we een snelle en effectieve service van een hoge kwaliteit.

2. 24/7 service

Heeft u een noodgeval? We zijn 24/7 bereikbaar, we zijn er wanneer u ons het meest nodig heeft. Zodoende kunnen wij u direct helpen. Geen mitsen of maren!

3. Gegarandeerde tevredenheid

Daarnaast nemen wij klanttevredenheid serieus. Klanttevredenheid is onze eerste prioriteit. We streven ernaar om van het begin tot het einde een vlotte en efficiënte ervaring te bieden. Zo zorgen wij ervoor dat onze elektrotechnici resultaten leveren van hoge kwaliteit.

Elektra aanleggen bij u thuis in Leiden

Het aanleggen van elektra is een zaak die u het beste kunt overlaten aan de gediplomeerde elektromonteur. Voor de woonverzekering en voor hun eigen veiligheid is het van belang dat uw elektra op deskundige wijze is aangelegd. Als dat niet het geval is bestaat de kans dat de verzekering niet uitkeert bij schade. Zorg er dus voor dat uw huis in Leiden voorzien is van veilige elektra, aangelegd door een gecertificeerd bedrijf.

Uw elektra uitbreiden

Toen u uw huis kocht of uw huurhuis betrok liet u wellicht nieuwe elektra aanleggen. Het is niet denkbeeldig dat er sindsdien meer apparatuur in huis is gekomen waardoor het stroomverbruik groter geworden is. Het kan ook zijn dat uw gezin zich inmiddels heeft uitgebreid met een aantal kinderen. Ook al doet u er alles aan om uw energieverbruik te beperken, toch kan het zinvol zijn om uw elektra te laten controleren en zo nodig uit te breiden.

Verlichting aanleggen in Leiden

Verlichting is onmisbaar in huis. Dankzij lampen kunnen we het binnen namelijk licht maken als het buiten donker is. Bent u van plan om uw huis te verbouwen? Dan krijgt u waarschijnlijk ook te maken met de verlichting. Zo moet u uw lampen mogelijk verplaatsen naar een andere plek als de indeling van een ruimte verandert. Misschien wilt u zelfs wel een aantal extra lichtpunten realiseren. In dat geval moet u nieuwe verlichting aanleggen. Onze elektricien in Leiden kan deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Wat komt er kijken bij verlichting aanleggen

Verlichting aanleggen is een klus waar behoorlijk wat bij komt kijken. Dit is zeker het geval als u een nieuw lichtpunt wilt installeren. U moet in dat geval eerst de plek van de nieuwe lamp bepalen. Vervolgens moet u een opening in de muur of het plafond frezen om het lichtpunt in te verwerken. Vergeet daarnaast de leiding van de meterkast naar het lichtpunt niet. Als deze leiding is aangelegd, trekt u hier de bedrading doorheen. Tot slot moet u de lamp ook nog verbinden aan de bedrading. Doet u dit niet? Dan kunt u de nieuwe verlichting straks niet gebruiken.

Zelf aanleggen of niet?

Sommige inwoners van Leiden en omgeving vinden het wat overdreven om een elektricien in te schakelen voor het aanleggen van verlichting. Geldt dit ook voor u? Dan gaat u hier mogelijk zelf mee aan de slag. Doe dit alleen als u verstand heeft van elektra. Als dit niet het geval is, kunnen er namelijk gevaarlijke situaties ontstaan. Zo kunt u bijvoorbeeld een opdonder krijgen als u niet veilig te werk gaat. Legt u de verlichting op de verkeerde manier aan? Dan kan dit uiteindelijk zelfs resulteren in brand. Laat verlichting daarom aanleggen door onze elektricien in Leiden.

Veilige en werkende verlichting

verlichting aanleggenZoals u hierboven kon lezen, is het niet verstandig om zelf aan de slag te gaan met het aanleggen van verlichting. Zoek u nog iemand om deze klus voor u uit te voeren? Neem dan contact op met onze elektricien in Leiden. Onze vakmannen weten precies hoe zij verlichting aan moeten leggen. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat de verlichting op een onveilige manier wordt aangelegd. Bijkomend voordeel is dat u zeker weet dat uw verlichting werkt als u dit aan laat leggen door onze elektricien in Leiden.

Bel nu onze elektricien

Waarom kiest u voor ons?

Groepen uitbreiding
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een elektricien in de omgeving van Leiden? Neem dan contact op met Elektricien Leiden. Bij ons kunt u terecht voor algemene elektriciens werkzaamheden en voor spoedklussen.

Menu
Call Now Button