Elektricien Voorschoten – De Ruyter Elektra is uw specialist

  • Specialist van alle elektra
  • Veilig en vakkundig
  • Van meterkast tot aansluitingen
  • 24-uurs storingsdienst

Bel uw elektricien in Voorschoten op om direct geholpen te worden!

Dienstverlening

  • Groepen uitbreiding
  • Elektra aanleggen
  • Meterkasten
  • Stroomstoringen en kortsluiting

Uw elektricien in Voorschoten biedt hulp

Voor het uitvoeren van elektrawerkzaamheden in en rondom woningen rekenen veel woningbezitters op de hulp van een elektricien. Een elektricien kan u helpen bij het aanleggen van de elektra in uw woning, bij het onderhouden van de elektra, het uitbreiden van de meterkast en het oplossen van stroomstoringen. Onze elektricien in Voorschoten heeft een jarenlange ervaring in het uitvoeren van dergelijke werkzaamheden! Zo bent u ervan verzekerd dat de elektraklussen in uw woning op een vakkundige en professionele wijze voor u worden uitgevoerd. Dit minimaliseert de kans op complicaties in een later stadium! Bij complicaties kunt u denken aan kortsluitingen, stroomstoringen, enzovoorts.

Een meterkast in huis uitbreiden

Een van de diensten die onze elektricien in Voorschoten voor u uit kan voeren is het uitbreiden van de meterkast in huis. De meterkast wordt gezien als het kloppende hart van uw woning, omdat vanuit de meterkast stroom naar de verschillende ruimtes binnen uw woning wordt vervoerd. In de meterkast zitten verschillende groepen, die doorgaans voor een van de kamers in uw woning staan. Wanneer u een grootstroomverbruiker wilt gaan gebruiken kan het voorkomen dat de groepen overbelast raken en de stroom voortdurend uitvalt. Het uitbreiden van de meterkast biedt in dit geval de oplossing! Onze ervaren elektricien uit Voorschoten helpt u graag bij het uitbreiden van de meterkast.

Stroomstoringen in huis oplossen

Naast de stroomstoringen als gevolg van een overbelasting van de groepen in de meterkast, zijn er nog verschillende andere mogelijke oorzaken voor een stroomstoring. Vaak is het voldoende om de gesprongen stop in de meterkast te vervangen om de stroomstoring op te lossen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u de hulp van ons elektricienbedrijf inschakelen om de stroomstoring op te laten lossen. Wij zoeken naar de bron van de stroomstoring en bieden direct een passende oplossing.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een elektricien bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. storingen, groepenkast uitbreiden en kortsluiting. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

De Ruyter Elektra Logo
Menu
Call Now Button